OORSPRONG
DE
Bewust Zijn in contact met je energiestroom; je vrij voelen; in vrede zijn met wie je echt bent; als basis voor echte Communicatie met jezelf en de ander in resonantie met het universum en de aarde
Als mens resoneren wij in verbinding met het Universum of wel Kosmische energie, met de Aarde en met onze omgeving. Door deze resonanties toe te laten, stromen de Lichtenergie, de Liefdesenergie en de Aarde- energie door en om ons heen. We zijn onderdeel van en omgeven door een enorm Energieveld, gevuld door deze energieën. Het maakt ons tot een vol- ledig mens zijn. We laten los en worden steeds weer gevuld. We raken verlicht en lichter en verzacht door deze energieën. Ze Voeden ons en geven ons Informatie. We zijn met Hart en Ziel met en in dit Energieveld verbonden. Via ons hart maken we contact met deze energieën, dit Veld. Alles wat niet (meer) met deze energie strookt in de vorm van patronen, angsten, ervaringen uit dit leven of uit een vorig leven komt naar voren, vraagt om bewuste transformatie of smelt weg.
Een lagere trilling gaat op in een hogere trilling. Na een Transformatie kan het Licht weer op deze plek in ons lichaam en in het Energieveld komen. We leren onszelf te accepteren en volledig ja te zeggen tegen ons leven op aarde. Contact met de diepe subtiele trilling uit de aarde maakt dat we ons verzoenen met het Zijn. We voelen ons thuis bij onszelf. Het geeft ons veiligheid en een diepe vreugde in ons hart in vrede met onszelf. We functioneren dan op onze eigen golflengte, wat maakt dat onze binnenwereld doorstraalt naar onze omgeving. Zitten we echter onder onze maat op een te lage frequentie dan maakt dat ons somber. We ervaren niet wie we echt zijn. We hebben de resonantie verbinding met het Licht, de Liefde en de Aarde nodig om vanuit Liefde en Licht naar alles te kunnen kijken. Zo ervaren we de Essentie van alles. Deze is goed voor iedereen, het Grote geheel en is niet uit op gewin. Kijken we vanuit onze persoonlijke patronen en ideeën dan beleven we maar een beperkt deel van de werkelijkheid. Het krachtige Energieveld van Licht en Liefde wordt door ons heen werkzaam en is voelbaar door ons lichaam heen naar buiten. Het is direct genezend en geruststellend voor onszelf en onze omgeving. Het laat ons ervaren wie we echt zijn in de verbinding met Alles en Iedereen om ons heen. Op de pagina met cursussen en consulten vind je mogelijkheden om hier mee aan de slag te gaan.
Webontwerp: Hans van de Ven (c) 2015
VISIE OP COMMUNICATIE, BEWUSTWORDING EN ZINGEVING
COMMUNICATIE, BEWUSTWORDING EN ZINGEVING
OORSPRONG
DE
Bewust Zijn in contact met je energiestroom; je vrij voelen; in vrede zijn met wie je echt bent; als basis voor echte Communicatie met jezelf en de ander in resonantie met het universum en de aarde
Als mens resoneren wij in verbinding met het Universum of Kosmische energie, met de Aarde en met onze omgeving. Door deze resonanties toe te laten, stromen de Licht-energie, de Liefdesenergie en de Aarde- energie door en om ons heen. We zijn onderdeel van en omgeven door een enorm Energie-veld, gevuld door deze energieën. Het maakt ons tot een vol- ledig mens zijn. We laten los en worden steeds weer gevuld. We raken verlicht en lichter en verzacht door deze energieën. Ze Voeden ons en geven ons Informatie. We zijn met Hart en Ziel met en in dit Energieveld verbonden. Via ons hart maken we contact met deze energieën, dit Veld. Alles wat niet (meer) met deze energie strookt in de vorm van patronen, angsten, ervaringen uit dit leven of uit een vorig leven komt naar voren, vraagt om bewuste transformatie of smelt weg. Een lagere trilling gaat op in een hogere trilling. Na een Transformatie kan het Licht weer op deze plek in ons lichaam en in het Energieveld komen. We leren onszelf te accepteren en volledig ja te zeggen tegen ons leven op aarde. Contact met de diepe subtiele trilling uit de aarde maakt dat we ons verzoenen met het Zijn. We voelen ons thuis bij onszelf. Het geeft ons veiligheid en een diepe vreugde in ons hart in vrede met onszelf. We functioneren dan op onze eigen golf- lengte, wat maakt dat onze binnenwereld doorstraalt naar onze omgeving. Zitten we echter onder onze maat op een te lage frequentie dan maakt dat ons somber. We ervaren niet wie we echt zijn. We hebben de resonantie verbinding met het Licht, de Liefde en de Aarde nodig om vanuit Liefde en Licht naar alles te kunnen kijken. Zo ervaren we de Essentie van alles. Deze is goed voor iedereen, het Grote geheel en is niet uit op gewin. Kijken we vanuit onze persoonlijke patronen en ideeën dan beleven we maar een beperkt deel van de werkelijkheid. Het krachtige Energieveld van Licht en Liefde wordt door ons heen werkzaam en is voelbaar door ons lichaam heen naar buiten. Het is direct genezend en geruststellend voor onszelf en onze omgeving. Het laat ons ervaren wie we echt zijn in de verbinding met Alles en Iedereen om ons heen. Op de pagina met cursussen en consulten vind je mogelijkheden om hier mee aan de slag te gaan.
VISIE OP COMMUNICATIE, BEWUSTWORDING EN ZINGEVING