OORSPRONG
DE
COMMUNICATIE, BEWUSTWORDING EN ZINGEVING
ACTUEEL
Doorlopende jaarcursussen Communicatie, Bewustwording en Zingeving 10 bijeenkomsten, eenmaal per maand Je kunt in overleg kiezen uit - Dinsdagavond - Woensdagavond - Vrijdagochtend - Vrijdagmiddag Mail voor meer informatie over de begindatum van de cursussen en de cursusdagen zelf. Tijdens deze bijeenkomsten is er aandacht voor: Meditatie, visualisatie en energieoefeningen. Met elkaar werken om je nog meer bewust te worden van je eigen fijngevoeligheid en het Instrument zijn voor de subtiele energie. Het uitwerken en doorwerken van eventuele blokkades. Het leren communiceren vanuit jezelf in verbinding met jezelf, de ander en het Universum en de aarde. Wat gebeurt er wat je niet ziet, maar wat je wel ervaart.
Het boek “Nieuwe wegen in de communicatie”van Tilly Dinger en Rineke Schoonenboom-Michelbrink is vanaf maart 2017 te koop. Klik hier voor meer informatie.
OORSPRONG
DE
ACTUEEL
COMMUNICATIE, BEWUSTWORDING EN ZINGEVING
Doorlopende cursussen Communicatie, Bewustwording en Zingeving 10 bijeenkomsten, eenmaal per maand Je kunt in overleg kiezen uit - Dinsdagavond - Woensdagavond - Vrijdagochtend - Vrijdagmiddag Mail me voor meer informatie over de begindatum van de cursussen en de cursusdagen zelf. Tijdens deze bijeenkomsten is er aandacht voor: Meditatie, visualisatie, energieoefeningen Met elkaar werken om je nog meer bewust te worden van je eigen fijngevoeligheid en het Instrument zijn voor de subtiele energie Het uitwerken en doorwerken van eventuele blokkades Het leren communiceren vanuit jezelf in verbinding met jezelf, de ander en het Universum en de aarde. Wat gebeurt er wat je niet ziet, maar wat je wel ervaart
Het boek “Nieuwe wegen in de communicatie” van Tilly Dinger en Rineke Schoonenboom- Michelbrink is vanaf 12 maart 2017 te koop! Klik hier voor meer informatie.